Individuele begeleiding

Individuele begeleiding
Wat?

Wij bieden begeleiding. De begeleiding die wij bieden is praktisch, doelgericht en… leuk! We vinden het super belangrijk dat je plezier hebt in de begeleiding. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat “leuk” ook heel belangrijk is voor het behalen van doelen.

We bieden verschillende soorten begeleiding aan. Hier lees je over de individuele begeleiding die wij bieden. Als je hulp nodig hebt plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vinden we het belangrijk om te horen waar je tegenaan loopt maar ook wat je leuk vindt en wat voor type begeleider bij jou en jouw gezin zou passen. Juist die match vinden we zo belangrijk! Na de intake gaan we op zoek naar een passende begeleider. Zodra we deze hebben gevonden stellen we samen een doelenplan op en gaan we aan de slag. De dag en het tijdstip van de begeleiding stemmen we af op de hulpvraag. Onze begeleiders komen zowel overdag als ’s avonds of in het weekend. Net wat het beste past!

De begeleiders bij Team050 zijn jonge professionals. Zij studeren nog of zijn al afgestudeerd. Elke begeleider staat onder supervisie van een gedragswetenschapper. Dit noemen wij de gezinscoördinator. Dit is voor de begeleider als voor het gezin het vaste aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort en krijgen we de kans om elkaar goed te leren kennen.

Voor wie?

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar met diverse vormen van gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen. Of voor ouders of leerkrachten die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Waar?

Thuis, op school, op het kinderdagverblijf of op een andere plek. Daar waar de hulp nodig is.

Wat vinden wij belangrijk?
  • Snel van start gaan;
  • cliëntgericht en doelgericht werken;
  • een match tussen de cliënt en de begeleider;
  • positieve en enthousiaste benadering;
  • persoonlijke betrokkenheid.