Wat

Over wat we precies doen

Wij bieden begeleiding aan kinderen en jongeren. Die om verschillende redenen extra hulp in hun leven nodig hebben. Vanwege bijvoorbeeld ontwikkelings- of gedragsproblematiek. Of vanwege een pittige levensfase zoals een scheiding. Met inzet van onze begeleiding kunnen zij zich ontwikkelen op gebieden als (sociale) zelfredzaamheid, school of werk. Daarnaast bieden wij ook psycho-educatie. Psycho wat?! We geven dan uitleg en inzicht in hoe je met jouw hulpvraag om kunt gaan en meer inzicht krijgt in je eigen hoofd. Dit kan tijdens de individuele begeleiding maar kan ook tijdens één van onze groepstrainingen.

De begeleiding vindt plaats daar waar het nodig is. Thuis, op school of op een andere locatie. Wij begeleiden ook op het moment dat het nodig is. Overdag maar ook in avonden en weekenden. Samen met de begeleider en de gezinscoördinator kun je hierover afspraken maken die aansluiten bij de hulpvraag en de wens van de jongere en het gezin.

De begeleiding die wij bieden is meestal individueel. Toch behoefte aan interactie en sociale contacten? Dat kan! We bieden verschillende trainingen en groepsactiviteiten aan. Op deze pagina kun je rechts in het blauwe blok precies zien wat we allemaal aanbieden. Samen met de gezinscoördinator kunnen we kijken wat het beste bij de hulpvraag aansluit.