Werken bij

Aan de slag bij Team050

Hé! Tof dat je op deze pagina kijkt! Dat betekent dat je overweegt om aan de slag te gaan bij Team050. En weet je wat leuk is? Wij zijn áltijd op zoek naar een topper. Maar niet zomaar eentje. Wil jij weten of Team050 bij je past? Lees dan verder.

Begeleider

Als je nog studeert kan je bij ons aan de slag als begeleider. Dat is best bijzonder toch? Werkervaring opdoen tijdens je studie! Tegelijkertijd is dat juist wat we zo aanmoedigen. Het werken bij kinderen thuis, afstemmen met ouders en andere betrokkenen maakt jou een betere hulpverlener. Je kunt bij ons meters maken. Het is belangrijk dat je een relevante HBO of WO opleiding volgt. Orthopedagogiek, psychologie, social work, toegepaste psychologie, ALO of de pabo. Maar weet je wat we minstens zo belangrijk vinden? Dat jij onze werkwijze kan omarmen! Dat je enthousiast en oplossingsgericht bent. Dat je kansen ziet. Want dat zijn misschien wel de belangrijkste ingrediënten voor een goeie begeleider. Je moet minimaal een jaar beschikbaar zijn zodat je voor het gezin of de school waar je gaat werken een stabiele begeleider bent. En heb je opeens wat meer tijd? Dan kunnen wij altijd samen met jou kijken of je op een andere plek nog meer uren kan maken. Bij Team050 kan je voor één uur per week terecht maar ook voor meerdere dagen per week. Dus voldoe jij aan de volgende punten? Klik dan hier!

  • Je bent minimaal twintig jaar oud.
  • Je bent minimaal één jaar beschikbaar.
  • Je hebt minimaal je propedeuse behaald van het HBO/WO in een sociale richting.
  • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgrond en doet op dit moment een vervolgstudie aan het HBO of WO in een sociale richting.
Gezinscoördinator

Als je een universitaire studie hebt afgerond (psychologie of orthopedagogiek) kan je als gedragswetenschapper aan de slag. Bij ons ben je dan gezinscoördinator. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de jongere, het gezin én de begeleider. Je bent inhoudelijk bezig met het plan en de doelen rondom de begeleiding maar bent tegelijkertijd een coach voor de begeleiders die bij ons werken. Je staat open voor vragen, geeft feedback om ze te laten groeien én ben organisatorisch sterk. Want wij vinden het super belangrijk dat je alle facetten van het werk kent. Daarom beheer je grotendeels je eigen agenda en komt er ook een stukje administratie bij jouw functie kijken. Maar de meeste tijd zit in het contact met de begeleiders, de jongeren die we begeleiden, de ouders en de betrokkenen. We beseffen ons goed dat werken in de jeugdzorg best pittig kan zijn. Werkgeluk is daarom één van onze belangrijkste speerpunten. Want als jij je werk met veel plezier doet straal je dit enthousiasme ook uit naar de kinderen en jongeren, de begeleiders én overige betrokkenen. En daar wordt de zorg sowieso leuker maar ook beter van. Wil je als gezinscoördinator aan de slag? Neem dan contact met ons op.

Administratie & Kwaliteit

Waar waren we zonder onze administratieve- en kwaliteitstoppers bij Team050?! Nou, nergens kunnen we jou vertellen! En toch kiezen we ervoor om dit team klein te houden. Want we houden van efficiënt werken. Hoe platter de organisatie, hoe korter de lijnen. Zo kunnen we kosten besparen. Mocht je toch een gokje willen wagen, dan ben je natuurlijk altijd welkom om contact met ons op te nemen voor een functie op gebied van administratie of kwaliteit.

Ben je reeds afgestudeerd? Neem dan een kijkje bij onze zusterorganisatie De Zorgfabriek.

Twijfel je nog? Werkgeluk is één van onze speerpunten! Want zonder gelukkige medewerkers geen goeie begeleiding. Dat was wat je nog nodig had toch? Klik hier om je aan te melden.