Werken bij

Team050 heeft veel begeleiders in dienst die een universitaire studie (ortho)pedagogiek of psychologie volgen. Daarnaast werken ook begeleiders bij ons die een andere kindgerichte studie volgen, zoals social work, toegepaste psychologie of de pabo. Relevante werk- of stage-ervaring is een pré. Enthousiasme, betrokkenheid en inzet, vinden wij minstens zo belangrijk.

Team050 vindt het erg belangrijk dat er zo min mogelijk wisseling is van begeleiders binnen de begeleiding aan de kinderen/jongeren. Daarom verwachten wij van begeleiders dat zij minimaal een jaar beschikbaar zijn. Natuurlijk kan je studierooster en daarmee je beschikbaarheid veranderen. Het is belangrijk dat je hier tijdig afspraken over maakt met het gezin.

Team050 kan jou een leuke en leerzame werkplek bieden die jou relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening oplevert! Let op: het gaat om een werkplek. Het is helaas niet mogelijk om te solliciteren voor een stageplek bij Team050. Om bij Team050 aan de slag te gaan verwachten we in ieder geval het volgende van jou:

Praktisch
  • Je bent minimaal één jaar beschikbaar.
  • Je hebt minimaal je propedeuse behaald van het HBO/WO in een sociale richting en/of hebt relevante (vrijwilligers)werk ervaring.
  • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgrond en doet op dit moment een vervolgstudie aan het HBO of WO in een sociale richting.
  • Bij voorkeur ben je in ieder geval twintig jaar. Voldoe je aan bovenstaande eisen maar ben je jonger? Dan mag je zeker solliciteren.
Professioneel
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt gemaakte werkafspraken na.
  • Je kunt samenwerken met (ouders van) de cliënt en collega’s.
  • Naast het bieden van praktische ondersteuning aan de cliënt, denk je mee in de werkdoelen, rapporteer je regelmatig over de voortgang van de begeleiding en sluit je aan bij evaluatiegesprekken.

Ben je reeds afgestudeerd? Neem dan een kijkje bij onze collega’s van De Zorgfabriek.

Ben je geïnteresseerd in het werken als begeleider, dan kun je hieronder vrijblijvend je gegevens achter laten. Wij nemen dan contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren