Corona virus

Actuele maatregelen

Update 1 april

In de persconferentie is aangekondigd dat de Coronamaatregelen ook na 6 april van kracht blijven, in elk geval tot 28 april. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat dit voor de cliënten die wij begeleiden rauw op hun dak valt. Maar ook van medewerkers vraagt dit extra aandacht en inzet. Daarom hebben wij per mail al onze medewerkers en cliënten actuele informatie gestuurd. Mocht je niet bij ons in zorg zijn en niet bij ons werkzaam zijn, maar toch een vraag hebben over de verlengde maatregelen, trek dan gerust bij ons aan de bel! Wij zijn dagelijks bereikbaar op 050-3110019 of via info@team050.nl

Onze maatregelen

  1. Wij begeleiden uitsluitend nog digitaal. Uitzonderingssituaties worden individueel besproken met het gezin en de gezinscoördinator van Team050.
  2. Al onze live gesprekken met sollicitanten, begeleiders, collega’s en gezinnen worden via een beeldverbinding voortgezet.
  3. Wij begrijpen heel goed dat dit pittige weken zijn voor de gezinnen waar wij begeleiden, we gaan komende week ons uiterste best doen om te achterhalen hoe wij deze weken zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Alle bruikbare tips en ideeën zullen we inzetten en delen.
  4. Actuele berichtgeving zal per mail onder gezinnen en medewerkers worden gedeeld, daarnaast zullen wij altijd een korte samenvatting via onze website delen.
  5. Wij blijven telefonisch en per mail voor jullie bereikbaar.
  6. Intakegesprekken kunnen via een beeldverbinding doorgaan.
Klik hier voor tips voor ouder(s) en/of verzorger(s) voor de omgang met de nieuwe thuissituatie.
Klik hier voor tips voor jongeren en (jong)volwassenen voor de omgang met de nieuwe thuissituatie.
Klik hier voor uitleg over het Coronavirus in gemakkelijke taal.
Klik hier voor tips voor de begeleiding van kinderen tot en met twaalf jaar.
Klik hier voor tips voor de begeleiding van kinderen vanaf twaalf jaar.

‘Ik heb door online Spangas te kijken met mijn begeleider mijn sociale vaardigheden geoefend, door de situaties uit de serie na te bespreken.’
– 14 jaar