Terugblik: Heldendag

26 juli 2022
Wat een toffe dag was de Heldendag!

In mei kwamen 25 kinderen naar het kantoor van Team050 om een leuke dag te hebben. De kinderen kwamen verkleed in superheldenoutfit. Ze namen een begeleider of ouder mee. Op deze dag mochten de kinderen boogschieten, knutselen, was er een silent disco en photobooth. Dit deden ze niet zonder reden, want..

Waarom organiseerden we deze Heldendag?

Kinderen bij ons in zorg hebben ook een stem. De activiteiten waren daarom zo ingericht dat wij feedback bij hen ophaalden. Zo konden kinderen hun begeleider als superheld knutselen. Op de kledingstukken van de superheld schreven zij eigenschappen die zij zoeken in een begeleider. Bij het boogschieten schoten de kinderen op targets als leerkrachten, opa en oma’s, sportleraren en huisdieren. Hieruit konden we halen welke personen belangrijk zijn in het leven van de kinderen. Ook knutselden de kinderen hun eigen verjaardagskaart. Een aantal kaarten zijn omgetoverd tot een verjaardagskaart die we nu versturen naar anderen.

Het belangrijkste was dat de kinderen een leuke dag hebben gehad. Dit is zeker gelukt! Aan het einde van de dag kreeg iedereen een superheldendiploma voor hun deelname.

Op naar een nieuwe Heldendag in 2023!