Team050 café Friesland

1 mei 2019

In maart vond het eerste Team050 café plaats in Friesland en dat was een succes! Daarom hebben we wederom eentje op de planning staan in Leeuwarden (locatie: Grand Café Z): namelijk op woensdag 29 mei van 16:30 tot 18:00 met het thema “ASS je het mij vraagt”. Het Team050 café is een moment om te sparren met collega’s over je begeleiding, om openstaande zorgaanvragen in te zien en meer informatie te krijgen over een inhoudelijk thema. Dit keer gaan we met jullie in gesprek over autisme. Vind je dit interessant? Of begeleid jij iemand met ASS? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen en je vragen te bespreken! Ook voor een kopje thee of om zomaar langs te waaien ben je van harte welkom! Van plan om te komen? Laat het dan graag even weten aan jouw gezinscoördinator. Schroom niet om op de bonnefooi te komen als je je op het laatste moment bedenkt! De deur van het Team050 café staat voor jullie allemaal open!

Werk je (nog) niet bij Team050, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom dan vrijblijvend met ons kennismaken tijdens het Team050 Café!

We vertellen je graag meer over het werk bij Team050. Bekijk openstaande zorgaanvragen en ga direct in gesprek met de betrokken gezinscoördinator(en). Maak tevens kennis met begeleiders die graag hun ervaringen met jou delen! Van plan om te komen? Stuur een mailtje naar info@team050.nl.

 

Neem gerust studiegenoten en/of vrienden mee die een sociale studie volgen en benieuwd zijn naar het werken bij Team050!