Blokje om

Wandelen is gezond! Deze groepstraining voor kinderen, jongeren én jongvolwassen (ca. tien tot 25 jaar oud) vindt in de buitenlucht plaats. Je mag je begeleider meenemen als je dat fijn vindt. Via wandelcoaching doen we verschillende oefeningen in de natuur, waarbij je je een stuk bewuster zal worden van al het moois dat de natuur te bieden heeft. De training zorgt voor ontspanning, activering en het opdoen van nieuwe inzichten. Daarnaast is wandelen een uitstekende manier om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan, waarbij een stilte niet ongemakkelijk is. Op deze manier worden de sociale vaardigheden bevorderd. De training vindt plaats in het Stadspark (Groningen).

Actuele trainingsdata

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal drie) gaan we van start met een nieuwe ronde. We houden je hierover goed op de hoogte. Wij houden rekening met verschil in leeftijd en delen indien nodig de groep op. De training vindt wekelijks plaats op donderdagen van 16.30 tot 17.30 uur. In totaal gaat het om vier momenten van één uur.

Aanmelden

De aanmelding kan gedaan worden door te bellen naar 050-3110019 of door contact op te nemen met de betrokken gezinscoördinator. Heb je nog vragen? Laat het ons weten!