Veelgestelde vragen

De meeste informatie over het werken bij Team050 vind je in het informatieboekje dat je hebt ontvangen tijdens jouw contractbespreking. Heb je deze niet meer? Onderstaand kun je de meest gestelde vragen met antwoorden vinden.

Op welke momenten zie ik mijn collega’s?

Collega’s ontmoet je tijdens intervisie momenten, workshops en lezingen. Eveneens wordt tweejaarlijks een borrel georganiseerd voor begeleiders, één rond de zomervakantie en één rond de kerst. Wil je weten wanneer deze evenementen allemaal plaatsvinden? Hou de wekelijkse begeleidersmail in de gaten!

Waar vind ik mijn loonstroken en jaaropgaven?

Loonstroken en jaaropgaven kun je vinden via de website van CBBS. De inlogcodes voor deze site heb jij per mail ontvangen. Heb je deze gezocht, maar kun je deze mail niet in je inbox vinden? Vraag jouw inloggegevens dan op bij jouw gezinscoördinator.

Wanneer moet ik uiterlijk mijn uren invullen?

Jouw gewerkte uren dien je uiterlijk iedere zondag in te vullen van voorgaande week. Werk je bijvoorbeeld op maandag en dinsdag, vul je dit uiterlijk zondag in op het medewerkersportaal. Let op: wanneer de eerste van de maand nadert, dien je altijd jouw uren volledig ingevuld en ondertekenen tot en met de laatste dag van de maand (ook wanneer dit op een doordeweekse dag valt). Alleen dan weten wij of jouw uren compleet zijn en kunnen we je salaris uitbetalen.

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?

Je loon wordt iedere maand op de 21e dag van de volgende maand overgemaakt. Afhankelijk van jouw bank ontvang je dit dezelfde of de volgende dag. Bijvoorbeeld: salaris van juni wordt uitbetaald op 21 juli. Valt de 21e in het weekend? Het kan zijn dat jouw loon dan een dag eerder of later wordt uitbetaald.

Wanneer schrijf ik een maandelijkse update in het dossier?

In de eerste week van de nieuwe maand dien je als begeleider een update te schrijven over de voortgang begeleiding. Je schrijft bijvoorbeeld in de eerste week van juli hoe de begeleiding is verlopen in de maand juni. Let op: bij andere afspraken met jouw gezinscoördinator of bij bijzonderheden rapporteer je in een andere frequentie.