Begeleiders

Wie zijn onze begeleiders?

De begeleiders bij ons zijn jong, enthousiast en flexibel. De begeleiding wordt uitgevoerd door jonge professionals. Begeleiders van Team050 volgen veelal nog een HBO of WO studie in sociale richting (bijvoorbeeld social work of pedagogische wetenschappen). Daarnaast hebben wij een groot aantal begeleiders dat al een HBO of WO opleiding heeft afgerond.

Welke ondersteuning vanuit Team050 krijgen onze begeleiders?

De begeleider staat onder supervisie van een gedragswetenschapper, deze noemen wij binnen Team050 de gezinscoördinator. De gezinscoördinator is ook het vaste aanspreekpunt voor gezinnen. De begeleider wordt gedurende het begeleidingsproces actief gecoacht door de gezinscoördinator. Deze coachingsgesprekken kunnen op kantoor worden gevoerd, maar ook telefonisch. Welke vorm voor deze gesprekken wordt gekozen, is afhankelijk van bijvoorbeeld ervaring van de begeleider.

Aan welke eisen voldoet een begeleider?

Wij screenen de begeleider in eerste instantie op opleiding en ervaring, vervolgens komt een begeleider op gesprek en als deze past binnen Team050 vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Op basis van de wensen van het kind/de jongere en het gezin wordt de begeleider vervolgens gematcht aan een gezin. Klikt het tijdens het kennismakingsgesprek niet tussen de begeleider en het gezin? Geen enkel probleem, wij zoeken dan verder naar een andere, geschikte begeleider.

Lijkt het je leuk om als begeleider aan de slag te gaan bij Team050? Vul dan hier vrijblijvend het aanmeldformulier in, zodat we jouw mogelijkheden kunnen ontdekken!